Febrer de 2006
.
  Actualització dels enllaços
21-02-2006

Algunes pàgines web que teníem enllaçades han deixat de funcionar. És per això que hem eliminat l'enllaç a aquestes adreces. És possible que aquestes pàgines hagin canviat d'adreça o simplement hagin desaparegut. Si fos el primer cas agraïríem que ens enviessiu la nova adreça per tal de posar l'enllaç corresponent. Tanmateix si heu obert una pàgina web dedicada al món de la sardana ens ho podeu fer saber i també hi inclourem un enllaç tant aviat com ens sigui possible.

.
  Descompte per totes les colles
18-02-2006

Fa uns dies vam enviar un document a la Unió de Colles per tal que el distribuís entre totes les colles de Catalunya per tal que puguin venir a veure l'espectacle de La Passió amb un important descompte. Si alguna colla no l'ha rebut aquí us el podeu descarregar. El descompte és per qualsevol colla, sense límit per les entrades amb descompte. Totes les especificacions apareixen al document adjunt.
Document: [Descompte colles]

.
  Presentació Oficial d'Esparreguera Ciutat Pubilla 2006
13-02-2006

Avui s'ha fet la presentació oficial d'Esparreguera Ciutat Pubilla de la Sardana 2006. L'acte s'ha fet a Can Pasqual amb la presència a la taula de moltes autoritats: el batlle d'Esparreguera, Xavier Sitjà; el director del Centre de Promoció de la Cultura Popular i Tradicional Catalana, Ferran Bello; el director de l’Obra del Ballet Popular, Joan Vidal i Gayolà; el president de la Unió de Colles Sardanistes, Antoni Samper; el president de la Federació Sardanista de Catalunya, Bartomeu Duran; i el portaveu de la Comissió Organitzadora de la Ciutat Pubilla 2006, David Aguado. Entre els assistents també s'hi trobaven el regidor de cultura de l'Ajuntament, Lluís Moreno; el President del Patronat de La Passió d'Esparreguera, Manel Roca; i el Responsable de la Secció Sardanista de La Passió, Ramon Puente. Tots ells envoltats del nombrós públic assistent a l'acte, que han fet petita la sala de Can Pasqual, omplint totes les fileres fins a quedar gent d'empeus. L'acte ha servit per donar el tret de sortida de la Ciutat Pubilla i presentar el logotip, la imatge corporativa i les mascotes que lluiran durant aquest pubillatge. Aquest treball, acurat i fet amb detall, ha estat a càrreg d'Olivier Grau, director d'art, dissenyador durant els últims anys del Cartell de La Passió, i responsable de la web de la Torre Agbar de Barcelona entre altres projectes.
Fotografies: [1] — [2] — [3] — [4] — [5] — [6] — [7] — [8]

.
  Una imatge trencadora
13-02-2006

La imatge d'Esparreguera Ciutat Pubilla és juvenil, alegre, vistosa i que pel que hem pogut comprovar aquest migdia ha agradat força a la gent. S'hi han de fer uns petits retocs però us podem ensenyar una primera mostra. De moment us mostrem la informació en la plana web de la Secció Sardanista de La Passió, mentres estem enllestint el nou portal dedicat exclusivament a la Ciutat Pubilla.

.
  En Llarg i En Curt
13-02-2006

Aquests noms que a primera vista són els compassos que marquen la sardana són els noms de les mascotes que durant aquest pubillatge ens acompanyaran als diversos actes. Bona part de la nostra feina està destinada als infants i està dissenyat per presentar-se en format paper, imatges planes, com en volum, en corpori.

.
  Sardanes per Santa Eulàlia
13-02-2006

Per Santa Eulàlia és tradició fer la ballada de sardanes. Enguany estava programada a la plaça de l'ajuntament a les 12 del migdia, es va canviar a la plaça de l'església a les 6 de la tarda per obres, i tot i el fred que hi feia hi va haver força gent fins que va arribar la mitja part, que la gent va començar a desfilar. De totes maneres les dues colles grans —Imagina't i Aires— van poder fer algunes rotllanes per començar a agafar la forma.

.
 Recull de primers premis
23-12-2005

Un any més la Secció Sardanista de La Passió s'ha endut gairebé tots els primers premis de la Territorial de les Comarques Barcelonines. En un campionat on la majoria de colles de la Territorial no hi participen dissabte vam recollir el primer premi en les categories alevina, juvenil, gran i veterana —18 de juny, Jovenalla, Imagina't i Roques Blaves— i el segon premi en categoria gran —Aires—.