Maig de 2007
.
  Actualitzada la Secció de Classificacions
23-05-2007

Un any més hem iniciat campionat i ja teniu l'apartat d'aquesta pàgina web al dia. Totes les classificacions i els resultats que han fet les 5 colles a la xarxa.

.
  Bon resultat de la Imagina't a Torroella
23-05-2007

Bon debut de la Imagina't al Bàsic B. El primer concurs de la temporada 2007 per la Imagina't va tenir un bon resultat. Es va finalitzar el concurs en segona posició, per darrera de la Continuïtat del Montgrí. Durant les 3 sardanes es va mantenir una regularitat força alta.

.
  Exhibició anulada per la pluja
23-05-2007

El passat dissabte 19 de maig els Aires havien de fer una exhibició al barri del Mas d'en Gall dins les festes de la Primavera, però degut a la pluja es va haver de suspendre. Això sí, la paella vam tenir temps de menjar-nos-la.

.
  Contratemps però gran debut dels Aires
23-05-2007

Començar el dia amb, la interpretadora no balla, ha tingut vòmits tota la nit i hi ha una noia més contracturada, no és pas un bon senyal per afrontar el primer Bàsic A de la temporada. Però les situacions hi són per superar-les, així que a ballar amb la resta, i no pas malament. Dos quarts llocs i un tercer, sempre frec a frec amb l'Antaviana. Hi pot haver una competició interessant entre el 3r i el 5è lloc, comptant que la Maig, en teoria, ha d'incorporar-se a aquest grup.

.
  Comencen els punts lliures
23-05-2007

Primer concurs de la temporada i pel que sembla, serà una mica més fluix que l'any passat. Només 4 colles grans i la baixa d'una d'elles al primer concurs. Primer lloc de les Roques Blaves en categoria veterana.

.
  Primer Bàsic de les Roques Blaves i a lluitar pel primer lloc
23-05-2007

Primer concurs Bàsic de la temporada per les Roques Blaves i un resultat magnífic, un primer i un segon lloc sardana per sardana. Les posicions les van intercanviar amb la colla Ressò, de Sabadell. De moment s'ha començat el Bàsic fent un 1r lloc, a veure com finalitza.

.
  Territorial Comarques Barcelonines de domini Esparreguerí
23-05-2007

Un any més les colles d'Esparreguera opten a omplir els primers llocs de les classificacions territorials. El concurs es va fer a l'interior del recinte de La Fira de Martorell ja que les condicions climatològiques no eren les òptimes. Enguany hi tenim 4 colles apuntades, ja que els Aires no hi prendran part. De totes maneres a Martorell tan sols hi van anar 3, ja que la Imagina't descansava. Els resultats no podien ser millors i van endur-se els primers premis en les categories alevina —18 de juny—, infantil —Mainada— i veterana —Roques Blaves—.