Novembre de 2007
.

  Reportatge al TN vespre de diumenge

21-11-2007

Hem hagut d'esperar a l'últim concurs de la categoria grans però finalment les sardanes han aparegut al telenoticies de TV3. Ha sigut un reportatge monogràfic de la colla Maig ensenyant un assaig, la preparació del concurs, un parell d'entrevistes explicant que les sardanes són molt més que les ballades de les places i imatges del concurs d'Arenys de Munt on també ha aparegut la colla Aires, just darrera de la Maig. Realment és tot un èxit que se'n parli a hores de molta audiència, a més es tracta d'una colla jove i que enguany ha quedat en el 3r lloc de les colles grans.

.

  Canvis a la classificació d'Arenys

21-11-2007

Un altre concurs els resultats no han sigut els definitius. No afecta en res al campionat, però fer les sumes de 5 jurats, restar-li la pitjor i la millor i afegir-hi les sancions no és tant complicat, l'excel ho fa de forma automàtica. Però com que les sardanes són tradicionals continuem amb el llapis i paper, i les errades un cop i altre.

.

  Els Aires cinquens al Campionat de Catalunya grans

19-11-2007

Un any més la colla Violetes del Bosc ha aconseguit el Campionat de Catalunya en categoria grans. Per darrera seu s'han classificat les colles Mare Nostrum i Maig completant el podi final netament barceloní. En quart lloc ha quedat enguany la colla Antaviana de Tordera, i en cinquè lloc els Aires de La Passió d'Esparreguera. Per primera vegada una colla de la nostra població es classifica entre els 5 primers del campionat i continua l'escalada ascendent dels darrers anys.

.

 La Imagina't tanca una temporada molt complicada

19-11-2007

La colla Imagina't ha finalitzat l'any a Arenys de Munt, després d'una temporada amb nombroses baixes, no s'han acomplert els objectius plantejats per falta de gent, la qual cosa ha obligat a no poder anar a diversos concursos Bàsics, baixant uns quants llocs en la classificació final.

.

 Bon resultat al lliure de Balaguer

19-11-2007

El passat diumenge dia 11 les Roques Blaves i les dues colles petites van anar a Balaguer a participar com a lliures. La nostra colla veterana va participar en categoria gran, ajudada per dansaires de la Imagina't i va aconseguir el quart lloc d'un total de setze. La 18 de juny i la Mainada van quedar en segona posició de les respectives categories.