Octubre de 2007
.

  Correllengua a Esparreguera

23-10-2007

Aquest dissabte se celebra el Correllengua a Esparreguera i comptarà un any més amb la presència de la Secció Sardanista de La Passió d'Esparreguera. L'acte consistirà en una Mostra d'entitats de cultura popular i tradicional catalana i una cercavila reivindicativa per la llengua, pels carrers de la vila amb la participació de la Colla Bastonera del Montserratí, els Diables d'Esparreguera, la Secció Sardanista de La Passió d'Esparreguera i els Grallers de L'Enroc, Ministres de Sabre i Casal Intercultural d’Esparreguera. Al final del recorregut lectura del Manifest del Correllengua 2007 a càrrec d’Eloi Mestre. Al vespre es farà un sopar popular i concert a l'Escorxador.

.
  Les Roques tenen el Campionat més a prop
23-10-2007

Després de l'últim concurs celebrat el passat diumenge a Banyoles la nostra colla veterana només necessita fer un 4t lloc en qualsevol de les dues sardanes de l'últim concurs que es farà a Barcelona (Plaça Sóller). Després de dos anys intentant-ho sembla que aquest any, a la tercera serà la vençuda. De totes maneres no avancem aconteixements. El proper 25 de novembre tindrem l'últim capítol del Campionat 2007.

.
  Els Aires lluitant amb les millors
23-10-2007

Després de fer una primera fase del Campionat més aviat justeta, en la segona part s'està demostrant el potencial de la colla. Si només comptem els dos darrers concursos estaríem a 1 sol punt del 3r lloc, la Maig. De totes maneres hem de ser realistes, els números no enganyen i en aquests moments estem a 10 punts del 4t classificat, l'Antaviana. Falten dos concursos i hi ha possibilitats d'atrapar-los, poques, però mentres hi ha vida hi ha esperança. L'evolució ha sigut progressiva i esperem que a final d'any tinguem un bon somriure a la cara. Encara que no arribem al 4t lloc ja haurem fet el millor resultat de la història de la Secció Sardanista de La Passió en categoria gran.

.
  Cursets a la Passió
23-10-2007

Com ja ve sent habitual, quan comença el curs escolar, s'inicien els cursets de sardanes a La Passió. Els horaris són els següents:
Adults: Dilluns de 10 a 11 del vespre.
Infantils: Divendres de 2/4 de 9 a 2/4 de 10.

.
  Arrassant a la Territorial
23-10-2007

A falta de les classificacions definitives, dels càlculs de concursos lliures, els càlculs dels concursos que has faltat més la suma de no sé què més les colles esparreguerines es poden endur fins a 3 campionats. La 18 de juny, Mainada i Roques Blaves. La Imagina't sempre ha fet 1rs en els concursos que ha participat però ha faltat als dos darrers i les mitjanes no sabem con es calcularan.

.