Sardanes de la Secció


   Qualitat:
    Alta:
1,90 Mb
    Baixa: 279 kb

   Per a tots vosaltres
  
Mestre: Daniel Gasulla
  
Minutatge: 4'44''

És la sardana dedicada al 10è aniversari de la Secció Sardanista, estrenada en el 5è concurs de colles sardanistes de La Passió. A més de ser una sardana molt especial per tots nosaltres —valgui la redundància— és especialment balladora. Escolteu-la, us agradarà!


   Qualitat:
    Alta:
1,70 Mb
    Baixa: 250 kb

   Ramon, per tu i per sempre
   Mestre: Carles Sagarra
  
Minutatge: 4'15''    (Poema)

Més que una sardana és un regal. Un reconeixement a la bona feina feta per en Ramon Puente al llarg de més de deu anys de dedicació a la sardana i a la nostra Secció. Estrenada durant el dinar de germanor del 10è aniversari, és una sardana d'allò més contemporània.


   Qualitat:
    Alta:
1,80 Mb
    Baixa: 264 kb

   Roques Blaves
  
Mestre: Daniel Gasulla
  
Minutatge: 4'26''

Aquesta sardana està dedicada a la colla veterana de la Secció Sardanista: la colla Roques Blaves. Va ser estrenada el dia 18 de juny de l'any 1994, coincidint amb la presentació de la colla, en el marc del 1r concurs de colles sardanistes de La Passió d'Esparreguera.

 

  Sardanes


   Qualitat:
    Alta:
1,74 Mb
    Baixa: 257 kb

   Colla Xiroia
  
Mestre: Josep Clavé i Bullich
  
Minutatge: 4'22''

Aquesta sardana, present en el tercer volum de "Les Sardanes de les Colles", que edita la Unió de Colles Sardanistes, ens ha enganxat des del primer moment que l'hem sentit. Ja l'havíem ballat en algun concurs, però tenir-la enregistrada és tota una alegria.


   Qualitat:
    Alta:
1,92 Mb
    Baixa: 282 kb

   L'aplec jove
  
Mestre: Jordi Molina
  
Minutatge: 4'48''

Aquí la tenim. El Carrasco feia mesos que l'esperava... i és que és, i ha estat sempre, la seva sardana preferida. Li vaig preguntar quant tirava... es va posar a ballar mentre la cantava. Per ell (amb ell i en ell) aquesta sardana, que de ben segur us enamorarà.

 

  La nostra música...


   Qualitat:
    Alta:
1,27 Mb
    Baixa: 374 kb

   Lemon Tree
   Fool's Garden
  
Minutatge: 3'12''

La colla Jovenalla ha quedat recentment subcampiona del Bàsic Honor Juvenil. Tots aquells que van viure el pas de la infantesa a la juventut en el marc d'amistat que la colla oferia, trobaran en aquesta cançó bells records, grans moments; nits inoblidables. (Repeat?)


   Qualitat:
    Alta:
2,01 Mb
    Baixa: 259 kb

   L'estenedora
   Acció Directa
  
Minutatge: 2'12''

Últimament, el Rontxa ens ha deleitat amb cançons de suport a les nostres colles sardanistes (especialment en els dinars de germanor). Quina serà la cançó d'enguany?
Aquesta és el hit parade de les seves creacions. Hi poseu la lletra?

 

  Entrevista


   Qualitat:
    Baixa:
1,29 Mb

  Entrevista Ramon Puente
   La primera pedra, Rac1
  
Minutatge: 22'38''

En Ramon Puente, responsable de la Secció Sardanista de La Passió, va ser el "Nom propi" del programa "La primera pedra", de Rac1, en una entrevista feta el dia 2 de desembre.